martes, 7 de julio de 2015

ARRELS SANTBOIANES: ESTAMPA DOMINICAL DE MI MADRE Y SU HERMANA GEMELA A LA SALIDA DE MISA. (AÑO 1933)

Mi madre, Pepita Campmany i Pagés, a la derecha de la imagen, con su hermana gemela María.

La fotografía corresponde al año 1933. Era un soleado y caluroso domingo de verano, a la salida de misa. Ya habían pasado por la pastelería para comprar los postres,  antes de emprender  camino de regreso a  "Villa Emilia", en la calle de Ignasi Iglesias. (actual Avda. 11 de Setembre).

La fotografía está tomada al inicio de la Rambla Rafael Casanova, entre las calles de O'Donnell i Progrés (actual Vermell).

A sus espaldas, de derecha a izquierda de la imagen,  el  Colmado Lluis  Montserrat; la panadería;  la cestería y domicilio de la familia Puigdengolas y el establecimiento J. Molins.

5 comentarios:

  1. Moltes gràcies Joan ! És molt interessant la teva aportació a la memòria. Gràcies pels teus comentaris i les imatges que fan que conegui el Sant Boi que es van trobar els meus pares en arribar.

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies a tots vosaltres, per la paciència en accedir i llegir els meus posts, que amb la seva divulgació intento fer possible que tinguin més amplia difusió.

    ResponderEliminar
  3. Les recordo totes dues, amb aquella energia que tenien!
    Gràcies Joan, per compartir aquesta imatge. La conservaré.

    una abraçada!

    David

    ResponderEliminar
  4. Les recordo totes dues, amb aquella energia que tenien!
    Gràcies Joan, per compartir aquesta imatge. La conservaré.

    una abraçada!

    David

    ResponderEliminar
  5. Doncs així és David. Ara que no estan entre nosaltres, les portem i portarem sempre en el pensament i dins nostres cors.

    Una abraçada.

    Joan

    ResponderEliminar