jueves, 11 de febrero de 2021

EL RUGBY, COMO HERRAMIENTA SOCIAL TRANSFORMADORA.



La Unió Esportiva Santboiana y la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) de Fundsocial, y la Fundació Marianao, pondrán en marcha un proyecto de integración social con alumnos con necesidades educativas especiales, derivadas de la inadaptación al medio escolar.

El objetivo de estas sesiones, consistirá con trabajar aspectos de inclusión a través de la actividad rugbística, sus valores y la puesta en común de las experiencias personales de cada alumno.

La actividad, se incluye en uno de los proyectos del Centenari de la Unió  Esportiva Santboiana, cuya entidad considera el rugby como una herramienta transformadora de nuestra sociedad.

2 comentarios:

  1. Club Centenari Fixat Joan Tot fa molts anys!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cert Josep. En altres posts ja he explicat que enguany, fa CENT ANYS que elsantboià Baldiri Aleu, que va estudiar veterinaria a Toulouse de Llaguedoc, va còneixer la pràctica del rugbi, i en tornar a Sant Boi ho va ensenyar als seus amics i companys i van formar la Unió esportiva Santboiana, introduint d'aquesta manera el rugbi a Sant Boi i a l'Estat Espanyol. Enguany fa CENT ANYS d'aquell aconteixement esportiu.

      Eliminar