domingo, 8 de abril de 2018

MOR RAFAEL PUCHE, SOTSCAP DELS MOSSOS A GRANOLLERS, ALS 54 ANYS


  Rafael Puche


Era el número  dos de l'Àrea Bàsica Policial de Granollers des de l'any 2007.

  Ferran Polo    06/04/2018    17:02 


L'inspector Rafael Puche, sotscap de l'Àrea Bàsica Policial dels Mossos a Granollers, va morir la nit del dijous a divendres passat als 54 anys. La ceremònia de comiat es va fer dissabte a Terrassa.

Puche era el número 2 de la comissaria des del 2007 amb els caps Lluís Estapé, Francesc Félez i Enric Garcia Doñate. Va arribar a Granollers procedent de la comissaria de Sant Cugat, on va ser el cap. Havia passat per altres destins: va ser cap de les unitats de seguretat ciutadana de les comissarias de Ciutat Vella, a Barcelona; de Sant Cugat; d'Arenys de Mar; de Pineda de Mar i de Berga. També va ser cap de l'Àrea de Recursos Operatius de la comissaria de Manresa, sergent cap de torn a la Bisbal d'Empordà i sergent cap de torn a Ripoll.

L'inspector Puche va ser condecorat amb la medalla de bronze amb distintiu blau l'any 2012. També va rebre dues felicitacions col.lectives múltiples. (1)

(1) Aquesta noticia, junt amb la fotografia, va ser publicada al diari "El 9 NOU". edició Vallès Oriental, el passat dia 6 d'abril de 2018

No hay comentarios:

Publicar un comentario